Lámete si hlavu s tím, co dát slečně k Vánocům? V tomto článku najdete několik tipů, od všeobecných po ryze konkrétní.

Prvním pravidlem je, že musíte vždy myslet na to, co udělá radost holce, ne vám! To ale určitě víte, takže jen tak pro připomenutí.

Za další, dárky je třeba vybírat obezřetně, abyste slečnu neurazili. Holky jsou v tomhle směru někdy dost nevyzpytatelné, takže pozor. Na druhou stranu některé slečny nejsou úplně nadšené, když dostanou naprosto prvoplánovou neinvenční pozornost typu svíčka.. Určitě svou slečnu znáte dobře, takže sami posoudíte, do které z těchto kategorií spadá.

Knížky. Skvělý dárek pro intelektuálky. V knihkupectvích najdete nepřeberné množství různých titulů všemožných žánrů, takže pokud slečna ráda čte, kniha je sázkou na jistotu. Nepřežeňte to s recesí, ne každá bude mít radost z Kamasutry, a naprostým tabu jsou knížky typu Jak zhubnout – i když slečna třeba sama tvrdí, že to potřebuje! Pokud se vám nechce courat po knihkupectvích, zkuste nějaký e-shop, např www.arara.czwww.neoluxor.cza další.

Vtipné blbůstky. Některé holky je zbožňují, počínaje plyšáčky přes klíčenky až po ještě neužitečnější věci. Pokud slečna tyto věci miluje, stačí si jen vyhrát s výběrem. Originální dárečky můžete najít například na stránkáchwww.plastelina.czwww.giantmicrobes.cz a další.

Dalším skvělým dárkem pro slečny je určitě čokoláda, která holka ji nemiluje? Speciální čokolády můžete objednat např. na stránkách www.choco-cafe.cz,www.svetovacokolada.cz

Pokud jste manuálně zruční, můžete slečně i něco sami vyrobit – šikovnost je sexy!

Takže, šťastnou ruku při výběru a Merry Christmas!